COPA COPANA PARK!

Παραδοσιακά είμαστε από αυτούς που δεν φεύγουμε διακοπές ποτέ τον Αύγουστο και έτσι έχουμε πάει, έχουμε γυρίσει και τώρα καλώς ή κακώς «βράζουμε» στο ζουμί μας!

Στα πλαίσια λοιπόν των προσπαθειών μου να βρω όμορφα πράγματα να κάνω με τον γιόκα μου εν μέσω Αυγούστου στην Αθήνα όπως και πέρισυ, πήγαμε την περασμένη εβδομάδα στο COPA COPANA PARK

Το είχα ακουστά από πέρισυ, αλλά δεν είχαμε καταφέρει να πάμε.
Αποτελείται από μία τεράστια παιδική πισίνα με «παιδικές» νεροτσουλήθρες, μία τεράστια πισίνα ενηλίκων και μία τεράστια πισίνα με νεροτσουλήθρες για τα «μεγάλα» παιδιά (στο πάνω επίπεδο). Φυσικά καφετέρια, μπαρ με δυνατή μουσική, εστιατόρια, σνακ-μπαρ κλπ. Όλα πολύ περιποιημένα, καθαρά, το προσωπικό ευγενικό, ναυαγοσώστες παντού. Απ' ό,τι είδα έχει και κλασσικό παιδότοπο με φουσκωτά κλπ, αλλά δεν ξέρω τις ώρες λειτουργίας του. Ήταν κλειστά το πρωί που πήγαμε εμείς.

Εντυπώσεις:
-Καλύτερα να πάει κανείς καθημερινή, αφού οι τιμές είναι αισθητά χαμηλότερες σε σχέση με το Σαββατοκύριακο και δεν γίνεται «πατείς με πατώσε» από τον κόσμο. Έχει και οικογενειακά «πακέτα» που συμφέρουν.
-Τα παιδιά απλώς ΞΕΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ. Δεν μπορούσαμε να τα βγάλουμε από την πισίνα, τα χέρια τους και τα πόδια τους «παπαριάσανε» (είχαμε πάει με τη «φιλενάδα» μας και τη μαμά της)
-Οι ομπρέλες είναι ανοιχτόχρωμες και μικρές και δεν προσφέρουν αρκετή προστασία από τον ήλιο, πράγμα αρκετά «επικίνδυνο»
-Το φαγητό ήταν καλό (τουλάχιστον εκεί που γευματίσαμε εμείς) και σε φυσιολογικές τιμές
-Θέλει προσοχή όταν πάει κανείς οδικώς και δεν ξέρει καλά τα μέρη από εκεί (όπως εγώ), γιατί έχουν ταμπέλες ανά 100 μέτρα, από τα 500 έως τα 300 μέτρα πριν και στο κρίσιμο σημείο που πρέπει να στρίψει κανείς, δεν έχει, άνετα λοιπόν χάνεις τη στροφή (εγώ έφτασα Ασπρόπυργο για να κάνω αναστροφή και μετά πάλι στο Δαφνί για να ξαναγυρίσω)

Εμείς πάντως θα ξαναπάμε την ερχόμενη εβδομάδα, απόγευμα αυτή τη φορά, για να «γλυτώσουμε» λίγο τις επικίνδυνες ώρες στον ήλιο και να δούμε μήπως είναι καλύτερα!

Κατά την γνώμη μου αξίζει τον κόπο να το επισκεφτείτε μία φορά:

COPA COPANA PARK
Γέφυρα Σχιστού, Χαϊδάρι, Αφαία Σκαραμαγκά
Τηλ. 210-5576006. info@copacopanapark.com

Καλές βουτιές όπου και να τις κάνετε!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/1/13, 6:15 μ.μ.

    My brother recommended I might like this blog. He was totally right.
    This post truly made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!
    Here is my web site ... projectfitfamilies.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου