Bowling στο Super Bowl!

Το περασμένο Σάββατο πρωί αποφασίσαμε να πάμε οικογενειακώς μαζί με τη θεία Μαρίκα για bowling. Εδώ κι ένα χρόνο περίπου, (δεν θυμάμαι πιά από πού), έμαθα για το SUPER BOWL, ένα χώρο όπου μπορούν και παιδιά να παίξουν bowling και που διοργανώνει μέχρι και παιδικά πάρτυ!
Είναι ένας τεράστιος χώρος με 2 ορόφους αριστερά στο κτίριο, με διαδρόμους bowling και μπιλιάρδα, που απ’ ό,τι κατάλαβα προορίζεται για μεγάλους (και όπου φυσικά κάπνιζαν αρειμανίως όλοι) και άλλον ένα μικρότερο χώρο με 2 ορόφους δεξιά στο κτίριο, που προορίζεται για παιδιά. Στον κάτω όροφο υπήρχαν ποδοσφαιράκια, ηλεκτρονικά παιχνίδια κλπ και στον επάνω όροφο ήταν οι διάδρομοι του bowling. Διασχίζοντας το διάδρομο από τον ένα χώρο στο δεύτερο, υπάρχει και μία τεράστια αίθουσα με τραπέζια ping-pong. Ο κάθε χώρος έχει δικό του μπαρ με ξεχωριστό προσωπικό.
Το προσωπικό είναι ευγενέστατο με ιδιαίτερα επαγγελματική συμπεριφορά. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το εξής: επειδή καθυστερήσαμε 20 λεπτά να παίξουμε αφού ένας διάδρομος είχε βλάβη και οι υπόλοιποι δεν ήταν διαθέσιμοι, (για το οποίο μας είχαν ενημερώσει από την αρχή και επιλέξαμε να περιμένουμε), μας έδωσαν 2 κουπόνια το καθένα για ένα παιχνίδι bowling δωρεάν, με ανοιχτή ημερομηνία και διαγράφοντας την εξαίρεση Κυριακών και αργιών που αναγραφόταν στο κάθε κουπόνι!
Ο γιόκας μου ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! Φυσικά, παρόλο που ο πατέρας του επιμελώς εξέτασε τις μπάλες και του ξεχώρισε κάποιες ιδιαίτερα ελαφρές, δεν μπορούσε να τις πιάσει με τα τρία δάκτυλα και έτσι τις έπαιρνε αγκαλιά και τις έριχνε και με τα δύο χέρια. Αυτό σε συνδυασμό με τα καγκελάκια που ανέβαιναν όποτε ήταν η σειρά του και εμπόδιζαν την εκτροπή της μπάλας στα λούκια δεξιά και αριστερά του διαδρόμου, αποτέλεσμα είχε να μας ρίξει στα αυτιά!
(Απαπα, την επόμενη φορά θα ζητήσω κι εγώ κάγκελα!)





Στα διπλανά τραπέζια από την μία πλευρά διεξαγόταν παιδικό πάρτυ και όλοι οι παρευρισκόμενοι μικροί-μεγάλοι έδειχναν να περνούν ιδιαίτερα καλά.
Το κάθε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο κοστίζει 5 ευρώ το άτομο (τις καθημερινές είναι σε προσφορά 3,5 ευρώ), οπότε αν «ξεφύγεις» από τον ενθουσιασμό (πράγμα που «πάθαμε» εμείς) και παίξεις και δεύτερο παιχνίδι και προσθέσεις καφεδοχυμούς κλπ, ξεφεύγεις λιγάκι οικονομικά.  

Θα το βρείτε:
Καναπιτσερή 10
Άγιος Ι. Ρέντης
Τηλ 2105615043
info@superbowl.gr
www.superbowl.gr

Σχόλια