Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη 2013

Βραδιά γράμματος στον Αϊ-Βασίλη εχθές:

Αγαπημένε μου Αϊ-Βασίλη,
Φέτος θα ήθελα, (εννοείται ότι είμαστε καλά παιδιά, δεν χρειάζεται να το γράψουμε!),  ένα από αυτά που σου γράφω: (δεν φταίει το παιδί, εμείς το μάθαμε έτσι από παλιά, για να έχει ο Άγιος επιλογές!) ένα άλμπουμ για μεταλλικές τάπες με μέσα μερικές (χμ, πού τις βρίσκουν αυτές;), ή ένα μικρό αληθινό σκυλάκι (!) ή την επόμενη χρονιά να πάω ταξίδι με αεροπλάνο με τους γονείς μου (!)
Επίσης θέλω να χαϊδέψεις τον Ρούντολφ (με ειδική παράκληση στη μαμά κατά τη διάρκεια της σύνταξης του γράμματος, να αφήσουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς εκτός από τον κουραμπιέ, το μελομακάρονο και το νερό για τον Άγιο και ένα καρότο για τον Ρούντολφ!-να θυμηθώ να πάρω καρότα!)
Σ’ αγαπώ πολύ Αϊ-Βασίλη και Καλές Γιορτές.
Άγγελος



Ακολουθεί ζωγραφιά με τον Άγιο στο σπιτάκι του να διαβάζει τα γράμματα των παιδιών, τον Ρούντολφ στο δικό του σπιτάκι και τα ξωτικά στο δικό τους σπιτάκι να ξεκουράζονται στις κουκέτες τους (!), άλλα τρώγοντας, άλλα βλέποντας τηλεόραση και άλλα παίζοντας χαρτιά!



Να σημειώσω εδώ μια λεπτομέρεια: ο κανακάρης μου έγραψε το γράμμα σε πρόχειρο χαρτί από παλιό μπλοκ, που στην πίσω πλευρά είχαμε παίξει μαζί παλαιότερα το γνωστό παιχνίδι «κρεμάλα», το οποίο έσβησε επιμελώς με γόμα (ευτυχώς γράφει ακόμη με μολύβι) και «έφτυσε» ωραιότατο ιλουστρασιόν χαρτί ειδικά γι αυτό το σκοπό (εγώ να τα βλέπω αυτά η τελειομανής μάνα!)

Και του χρόνου!

Υ.Γ. Και μία ατάκα δώρο: Γράφοντας το γράμμα και σκεπτόμενος τι να γράψει, μου λέει γελώντας <<Μαμά, φαντάζεσαι να έγραφε το γράμμα στον Αϊ-Βασίλη ο Garfield (ο γνωστός γάτος των κινουμένων σχεδίων) και να ζητούσε δώρο μία πίτσα ή λαζάνια, φαντάζεσαι; >>

Σχόλια

  1. Και οικολόγος ο ανιψιός! Μην πετάμε χαρτί άσκοπα! Εύγε!
    Επίσης το πόσο με συγκινεί και μου αρέσει που σκέφτεται τον Ρούντολφ...!!! Οπωσδήποτε να πάρουμε καρότα!! Απορία τρώει καρότα ο Ρούντολφ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Χριστούγεννα να έχετε Φλώρα μου! Τι συγκινητικά που είναι τα παιδιά...πόσο αθώες ψυχούλες έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι Γεωργία! Καμάρωσα και το «μούτρο» το δικό σου να τραγουδά στον βίντεο, τι φάτσα γλύκα είναι! Καλές γιορτές να έχουμε όλοι και με το καλό να ξαναγίνεις μανούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος ο νέος, τσαχπίνης και ψυχοπονιάρης! Καλά Χριστούγεννα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου